voor overlanders en andere reizigers

- Wie zijn wij - - Reisverslagen - - Onze auto's - - 'This is Africa' - - Album - - Contact / Links - - Gastenboek - - Voor overlanders/reizigers -

Onze algemene ervaringen van onze reis staan bij de reisverslagen en de voorbereidingen hebben een eigen pagina, maar we hebben ook gedetailleerde gegevens over onze overnachtingsplaatsen en dergelijke. Dit is niet voor alle lezers interessant, dus daarom hebben we die een eigen plek gegeven. De overnachtingen staan in een gezipt excelbestand. Voor andere en specifiekere info kan je ons het beste mailen. Misschien krijg je meer info dan je hebben wil .....  namelijk onze mening.

In het bestand staat waar we overnacht hebben, adres/coördinaten, wel/geen wifi, soort douche, prijs en een korte toelichting van ons. Daarnaast hebben we een overzichtje van de plaatsen waar we zonder camping hebben geslapen. Wat betreft voorzieningen is dat niet interessant, maar het zijn een paar plaatsen waar geen officiële camping in de buurt is. We willen nog een tabblad 'grensovergangen' maken met kosten en aandachtspunten. Als laatste hebben we nog wat handige adressen opgenomen, zoals Ramco Gas in Kampala: een van de weinige bedrijven in Afrika die alle (!) gasflessen voor je vult.  

 
Ja, ook wij zitten aan de cookies. Ze helpen ons ergens mee ... Hier klikken, dan ben je van de melding af.